Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Представник БО «Світло надії» розповіла клієнтам пробації про торгівлю людьми

Дата: 17.06.2024 10:21
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Фото без опису

            17 червня 2024 року, на Котелевщині, відбулася зустріч підоблікових із представником благодійної організації «Світло надії» Катериною Бережною. Темою зустрічі стала актуальна на сьогодні тематика щодо протидії торгівлі людьми. З метою попередження та запобігання торгівлі людьми проведено інтеравктивне заняття.

            Під час заняття фахівчиня розповіла присутнім, що торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином, а також перелічила основні принципи та напрямки державної політики у сфері протидії торгівлі людьми які регулює Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

           На завершення заходу представниця благодійної організації роздала присутнім  тематичні буклети, де зазначені номери гарячих ліній. Фахівчиня проконсультувала клієнтів пробації з якого приводу можна звернутися за цими номерами та яку допомогу отримати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних