Обґрунтування технічних та якісних характеристик на закупівлю товару: «код (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”) - 03220000- 9 «Овочі, фрукти та горіхи»
Овочі, фрукти та горіхи
Процедура закупівлі – Запит ціни пропозиції
1. |
Назва предмету закупівлі |
Овочі, фрукти та горіхи (ДК 021:2015: 03220000- 9 «Овочі, фрукти та горіхи» Процедура закупівлі – Запит ціни пропозиції
|
2. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівель |
Обсяг товару: Персик – 475 кг Абрикос – 260 кг Черешні – 480 кг Полуниця – 620 кг Кабачок – 300 кг
Характеристики товару: Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен бути упакований відповідно до встановленим в Україні стандартам. |
3. |
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмету закупівлі становить 295 000 гривень з ПДВ. Джерело фінансування - місцевий бюджет |