Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення п'ятдесятої позачергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 07.05.2024 16:17
Кількість переглядів: 334

 

Про внесення змін до Програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Котелевській селищній раді на 2023-2025 роки.

Про внесення змін до Програми підтримки соціально вразливих верств населення «Турбота» Котелевської селищної ради на 2021-2025 роки.

Про внесення змін до Програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України та членів їх сімей Котелевської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

Про затвердження Програми фінансової підтримки заходів з підвищення рівня кібербезпеки сегментів інформаційно-комунікаційної системи органів Державної казначейської служби України на території Котелевської громади на 2024 рік.

Про затвердження звіту про виконання бюджету Котелевської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.

Про внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Про визначення замовника будівництва по об’єкту «Реконструкція погребу вхідного Котелевського опорного закладу загальної середньої освіти № 2 Котелевської селищної ради з облаштуванням захисної споруди цивільного захисту (споруди подвійного призначення) за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Захисників України, 90».

Про визначення замовника будівництва по об’єкту «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Ромашка» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Чкалова, 19 з добудовою найпростішого укриття для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей громади».

Про безоплатну передачу комунального майна у державну власність.

Про оплату послуг.

Про затвердження договорів, укладених у першому кварталі 2024 року.

Про роботу служби у справах дітей Котелевської селищної ради за 2023 рік.

Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селищної ради в новій редакції.

Про внесення змін до рішення дванадцятої сесії селищної ради восьмого скликання від 14 липня 2021 року № 1417 «Про встановлення земельного податку на території Котелевської селищної ради».

Про внесення змін до рішення п’ятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання від 29.01.2021 року № 116 «Про утворення комісій при виконавчому комітеті селищної ради та затвердження положення про них».

Про внесення змін до рішення сорок першої сесії селищної ради восьмого скликання від 13 жовтня 2023 року № 3692 «Про надання згоди на прийняття в дар у комунальну власність Котелевської селищної територіальної громади нерухомого майна, розташованого за адресою: вул. Гагаріна, 68 в с. Михайлове, Полтавського району, Полтавської області».

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних