Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення сорок дев'ятої сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 11.04.2024 11:42
Кількість переглядів: 105

 

Про результати діяльності Диканської окружної прокуратури за 2023 рік на території Котелевської селищної територіальної громади.

Про затвердження Програми забезпечення реалізації державних та регіональних програм з соціального забезпечення в умовах воєнного стану на 2024 рік.

Про затвердження Програми фітосанітарних заходів по ліквідації регульованих шкідливих організмів на території Котелевської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Про внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Про затвердження Статуту Котелевської селищної територіальної громади.

Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Котелевській селищній територіальній громаді.

Про внесення змін до рішення першої сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання від 01.12.2020 № 9 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, комунальних підприємств, закладів, установ та організацій, старост старостинських округів Котелевської селищної ради щодо виявлення, взяття на облік та збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Котелевської селищної територіальної громади.

Про передачу відділу управління комунальним майном Котелевської селищної ради в оперативне управління приміщення в с. Деревки, вул. Цигриків, 1.

Про ліквідацію юридичних осіб, функціонування яких було призупинено.

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна державної власності до комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади.

Про передачу транспортних засобів Комунального закладу Територіальний центр надання соціальних послуг Котелевської селищної ради до Комунального закладу «Центр соціальних служб» Котелевської селищної ради.

Про передачу майна між балансоутримувачами Котелевської селищної ради.

Про оплату послуг.

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

Про затвердження Порядку здійснення державного контролю за використанням земель комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади з порушенням вимог законодавства та добровільного відшкодування безпідставно збережених коштів за таке використання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних