A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 12.03.2024 13:32
Кількість переглядів: 83

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

 (Закупівля  UA-2024-03-11-003415-a)

 

1

Назва предмета закупівлі

Закупівля по об’єкту «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Ромашка» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Чкалова,19 з добудовою найпростішого укриття для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей громади» (Згідно коду ДК 021:2015 – 45454000-4  Реконструкція)

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

ТОВ «УКРСЕРВІСПРОЕКТ» розроблено проектно-кошторисну документацію, відповідно до вимог чинного законодавства по об’єкту: «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Ромашка» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Чкалова,19 з добудовою найпростішого укриття для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей громади».

Відповідно до п. 5.1 розділу 5 «Настанов з визначення вартості будівництва», що затверджено наказом  Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві», для визначення технічних та якісних характеристик предмету закупівлі Замовником застосовано відомість обсягів робіт і підсумкову відомість ресурсів проектно-кошторисної документації, яка пройшла позитивну експертизу.

 На основі виготовленого проекту, який пройшов експертизу і було визначено технічні та якісні характеристики предмета закупівлі та його очікувану вартість.

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації, визначеної з урахуванням  затвердженого Експертного звіту (позитивного) ТОВ «ПЕРША БУДІВЕЛЬНА ЕКСПЕРТИЗА» від 21 липня 2023 р. №230425-05/А щодо розгляду проектної документації за робочим проектом «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Ромашка» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Чкалова,19 з добудовою найпростішого укриття для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей громади». Очікувана вартість становить  28 143 143,12 грн. та визначається за статтями витрат, які зазначені у зведеному кошторисному розрахунку. Взято витрати передбачені Главою 1-9, крім того взято кошторисний прибуток (П), кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій (АВ)  вказаної проектної документації і на дану суму нараховано ПДВ.

Розмір бюджетного призначення на закупівлю робіт по об’єкту: «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Ромашка» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Чкалова,19 з добудовою найпростішого укриття для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей громади» визначено. Рішення сорок сьомої сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання №3838 від 15.02.2024 року Котелевської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних