Заняття кулінара на тему: «Технологія приготування бутербродів та канапе».
У відділенні денного перебування для отримувачів соціальних послуг
25 січня 2024 року відбулося заняття кулінара на тему: «Технологія приготування бутербродів та канапе».
Бутерброд – це смачна холодна закуска швидкого приготування, харчова цінність якого залежить від використаних продуктів.
Канапе – це складні і дуже маленькі бутерброди, які розраховані на один укус.
Працівник відділення Людмила Помогаєва розповіла про різноманітні види бутербродів:
- Відкриті: прості, складні, холодні, гарячі.
- Закриті: сандвіч, гамбургер.
- Закусочні: канапе, тарталетки.
Для відвідувачів були проведені цікаві вікторини, кулінарні загадки та гра «Гамбургер». Працівники відділення та присутні презентували свої вироби та ділилися рецептами. По закінченні заняття смакували бутербродами, канапе та липовим чаєм.