Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення сорок першої чергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 16.10.2023 16:04
Кількість переглядів: 365

 

Про дострокове припинення повноважень депутата Котелевської селищної ради Л.В.ГАПОН та початок повноважень депутата Котелевської селищної ради В.М.БОРКІВЦЯ.

Про внесення змін до рішення першої сесії селищної ради восьмого скликання від 01.12.2020 № 11 «Про утворення постійних комісій Котелевської селищної ради та затвердження Положення про них».

Про внесення змін до рішення четвертої позачергової сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання від 18.01.2021 № 98 «Про закріплення територій в межах виборчих округів за депутатами Котелевської селищної ради восьмого скликання».

Про затвердження Програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України та членів їх сімей Котелевської селищної територіальної громади на 2023 -2025 роки.

Про внесення змін до Програми підтримки соціально вразливих верств населення Котелевської селищної територіальної громади «Турбота» на 2021-2025 роки.

Про внесення змін до Програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Котелевській селищній територіальній громаді на 2023-2025 роки.

Про затвердження Програми з формування, збереження та зміцнення здоров’я дітей Котелевської громади на 2023 - 2025 роки.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2023 роки.

Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік.

Про внесення змін до Програми запобігання виникненню на території Котелевської селищної територіальної громади  надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2022-2023роки.

Про внесення змін до Програми протидії та профілактики злочинності на території Котелевської селищної ради на 2021 - 2025 роки.

Про внесення змін до Комплексної Програми благоустрою населених пунктів Котелевської селищної територіальної громади на 2022-2023 роки.

Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Котелевської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

Про внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Про стан надання медичних послуг населенню комунальним некомерційним підприємством «Котелевський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Про стан надання медичних послуг населенню комунальним некомерційним підприємством «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селищної ради.

Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради.

Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії селищної ради восьмого скликання від 11 листопада 2022 № 3336 «Про створення віддалених робочих місць адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради».

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна до комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади.

Про надання згоди на прийняття в дар у комунальну власність Котелевської селищної територіальної громади нерухомого майна, розташованого за адресою: вул. Гагаріна, 68 в с. Михайлове, Полтавського району, Полтавської області.

Про базову мережу закладів культури Котелевської селищної територіальної громади.

Про ліквідацію бібліотек-філій комунального закладу «Котелевська публічна бібліотека» Котелевської селищної ради та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про затвердження Статуту комунального закладу позашкільної освіти «Дитяча мистецька школа» Котелевської селищної ради в новій редакції.

Про організацію прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації на збірні пункти та у військові частини.

Про передачу матеріальних цінностей з балансу комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на баланс відділу освіти та молоді Котелевської селищної ради.

Про припинення права власності на складову об’єкту нерухомого майна комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади.

Про надання дозволу відділу управління комунальним майном Котелевської селищної ради на списання транспортного засобу, який належать до комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади.

Про затвердження схеми санітарної очистки населених пунктів Котелевської селищної територіальної громади.

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних