A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо найменування (перейменування) вулиць та інших об’єктів топоніміки на території Котелевської селищної територіальної громади, які містять російське походження

Дата: 03.10.2023 09:31
Кількість переглядів: 316

 

Відповідно до ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», п. 8 ст. 59, ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, розглянувши протоколи засідань робочої групи з питань найменування (перейменування) вулиць та інших об’єктів топоніміки на території Котелевської селищної територіальної громади, які містять російське походження від 08.09.2023, 21.09.2023 та 02.10.2023, оголошується проведення громадського обговорення щодо найменування (перейменування) вулиць та інших об’єктів топоніміки на території Котелевської селищної територіальної громади, які містять російське походження у формі збору письмових пропозицій.

Організатор громадського обговорення: селищний голова Тетяна КОРОСТ.

Строк, місце та час проведення заходів, спосіб подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються в письмовому вигляді за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 221, Котелевська селищна рада чи листом на  електронну пошту селищної ради – 13955812@mail.gov.ua

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення: начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради Людмила ВОЛОТКОВСЬКА.

Термін прийому пропозицій: до 04.12.2023.

Термін оприлюднення звіту: до 15.12.2023.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає та обов’язковим обґрунтуванням поданих пропозицій (зауважень).

 

З відповідним розпорядженням селищного голови можна ознайомитися за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних