A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення тридцять восьмої позачергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 07.07.2023 15:18
Кількість переглядів: 308

 

Про внесення змін до Програми протидії та профілактики злочинності на території Котелевської селищної ради на 2021 - 2025 роки.

Про внесення змін до бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Про встановлення тарифів на послуги з вивезення рідких побутових відходів, що надаються комунальним підприємством «Комбінат комунальних

Про оприлюднення проєкту рішення «Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік та збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Котелевської селищної територіальної громади».

Про закріплення майна комунальної власності Котелевської селищної ради на праві оперативного управління за КНП «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селищної ради.

Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади у комунальну власність Великорублівської сільської територіальної громади.

Про внесення змін до рішення п’ятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання від 29.01.2021 року № 116 «Про утворення комісій при виконавчому комітеті селищної ради та затвердження положення про них».

Про затвердження рішення виконавчого комітету від 23 травня 2023 року № 90 «Про передачу щебеню з балансу КП «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на баланс КНП «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селищної ради».

Про надання дозволу відділу управління комунальним майном Котелевської селищної ради на зняття з балансу земельних ділянок.

Про оплату послуг.

Про відшкодування витрат.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних