Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!

Дата: 14.06.2023 10:18
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

 

 

Останнім часом серед населення є популярною для обговорення тема щодо ризику виникнення радіаційних аварій на АЕС, а також застосування ядерної тактичної зброї внаслідок збройної агресії та вторгнення російської федерації в Україну.

Одним із засобів захисту населення від радіаційних аварій є йодна профілактика. Міністерство охорони здоров’я надіслало у Полтавську область, в тому числі і в нашу громаду, достатній запас йодиду калію, який має захистити організми мешканців під час радіаційного витоку. Препарат роздаватимуть при виникненні реальної загрози, яку постійно перевіряють відповідні служби. Про це сьогодні йшлося на засіданні місцевої комісії ТЕБ і НС селищної ради.

Зараз його роздавати не планується, бо його не приймають профілактично. Це неприпустимо. Приймають тоді, коли є небезпека і найголовніше — одноразово.

Оскільки калій йодид може мати шкідливий вплив на здоров’я, особливо якщо приймати його багаторазово, без потреби, або якщо його приймають неправильно, просимо ознайомитися з детальною  інструкцією щодо йодної профілактики  на офіційному веб-сайті Котелевської селищної ради за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua/

 

                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних