A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення

Дата: 07.06.2023 12:01
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

06 червня 2023 року                                                                          № 92

 

Про розроблення Програми комплексного відновлення території Котелевської селищної територіальної громади

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», «Про архітектурну діяльність», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них», з метою забезпечення сталого розвитку Котелевської селищної територіальної громади, дотримання принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, виконавчий комітет Котелевської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Розробити Програму комплексного відновлення території Котелевської селищної територіальної громади (далі – Програма).

 

2. Визначити відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради головним розробником проєкту Програми (далі – Розробник).

 

3. Затвердити Положення про робочу групу з розроблення проєкту Програми комплексного відновлення території Котелевської селищної територіальної громади, що додається.

 

4. Утворити та затвердити склад робочої групи з розроблення проєкту Програми комплексного відновлення території Котелевської селищної територіальної громади (далі – Робоча група), що додається.

 

5. Розробнику Програми:

 

5.1. Забезпечити опублікування даного рішення на офіційному вебсайті Котелевської селищної ради, у соціальній мережі Fасеbооk, друкованих засобах масової інформації та оприлюднити на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва;

5.2. Організувати належну роботу Робочої групи щодо розроблення Програми;

5.3. Долучити до розроблення проєкту Програми структурні підрозділи виконавчого комітету, виконавчі органи ради, комунальні підприємства, установи, організації, для надання вихідних даних, з метою формування напрямків і завдань за розділами Програми та доступу до відповідних кадастрів, реєстрів інформаційних систем;

5.4. Забезпечити врахування державних інтересів, інтересів суміжних територіальних громад шляхом здійснення запитів до Полтавської обласної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування суміжних територіальних та розгляду отриманої інформації під час розроблення Програми;

5.5. Перед проведенням громадського обговорення проєкт Програми подати на погодження до уповноваженого органу містобудування та архітектури Полтавської обласної військової адміністрації.

5.6. Підготувати звіт за результатами розгляду пропозицій громадськості до проєкту Програми, у відповідності до вимог чинного законодавства;

5.7. Протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення звіту про громадське обговорення, внести на розгляд сесії Котелевської селищної ради проєкт Програми (подати проєкт рішення).

 

6. Визначити:

- строк подання пропозицій громадськості до проєкту Програми становить 20 календарних днів від дня оприлюднення цього рішення на офіційному вебсайті Котелевської селищної ради, у соціальній мережі Fасеbоок та друкованих засобах масової інформації;

- строк подання пропозицій громадськості після оприлюднення проєкту Програми на офіційному вебсайті Котелевської селищної ради становить 15 календарних днів з дня його опублікування.

 

7. Керівники виконавчих органів Котелевської селищної ради, комунальних підприємств, установ, організацій несуть персональну відповідальність за своєчасність надання та повноту інформації, запитуваної Розробником Програми.

 

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія РОГУЛЮ.

Селищний голова                                                              Тетяна КОРОСТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних