A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

У ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ...

Дата: 08.05.2023 14:05
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

У ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ на знак пошани до загиблих воїнів-визволителів Другої світової війни та всіх захисників України у Котельві поклали квіти до пам’ятників Скорботній матері, Меморіалу Слави, Легендарному партизанському ватажку С.А.Ковпаку та пам’ятного знаку воїна АТО /ООС.

Голова громади Тетяна Корост разом із членом президії ветеранської організації Миколою Борщем, військовослужбовцями та працівниками селищної ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих воїнів та цивільних людей, життя яких забрала війна.

З кожним роком стає все менше живих свідків і учасників жахливих подій Другої світової війни. Представники селищної ради відвідали 8 травня найстарших жительок громади,славних фронтовичок – Кодолу Тетяну Антонівну та Ємець Марію Яківну.

Вже другий рік День пам’яті та примирення ми відзначаємо в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Зараз з’являється нове покоління ветеранів, але вже українсько-російської війни. Тисячі з них віддають своє життя, боронячи рідну землю.

Цього дня поклали квіти до могил полеглих захисників і захисниць на кладовищах Котельви, Більська, Деревок, Михайлівки Першої та Сидорячого, зустрілися із їх рідними і близькими.

Символічно напередодні Дня пам’яті та примирення в селищі біля Меморіалу Слави висадили квіти у вигляді серця українців, яке б’ється в єдиному ритмі любові до своєї Батьківщини та вдячності всім захисникам !

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних