A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Тематична зустріч клієнтів пробації Котелевщини із волонтером

Дата: 02.05.2023 11:46
Кількість переглядів: 97

1 травня 2023 року за сприяння волонтера пробації Петра Устимчука для клієнтів пробації Котелевщини було проведено захід на тему «Вплив шкідливих звичок на якість життя та протиправну поведінку. Шляхи позбавлення від залежності» при церкві «Нове життя». До участі у заході волонтер запросив колишнього залежного Олексія Томіна. Олексій нині є очільником реабілітаційного центру від церкви «Нове життя» у с. Пархомівка Краснокутської громади, Харківської області, де проходять реабілітацію особи із залежністю. Зустріч вдалася доволі змістовною, адже вона була побудована у невимушеній обстановці за чашкою чаю у форматі «рівний-рівному».
Учасники з цікавістю слухали розповідь про життєву історію Олексія. Він поділився позитивним досвідом, завдяки якому йому вдалося кардинально змінити русло власного життя. Завідувач довів до відома присутніх умови перебування у реабілаційному центрі, запросив до центру осіб, які б хотіли змінити своє життя та розпочати його без залежностей.
Логічним продовженням зустрічі став семінар бюро правової допомоги, де фахівець Владислав Коросташов розповів присутнім, про вчинення злочину в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, як обставину, що обтяжує покарання, відповідно до положень частини 1 статті 67 Кримінального кодексу України.
Потому діяв консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, де всі бажаючі отримали правову інформацію та роз’яснення з правових питань.
По закінченню зустрічі учасники подякували за гостинність волонтеру, запрошеному гостю та домовилися про наступні зустрічі.

Автор: Полтавський сектор пробації №4 Центру пробації в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.