A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ДОБРА СПРАВА ЗРОБЛЕНА!

Дата: 22.04.2023 13:46
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні у Всесвітній День Землі🌳, в рамках анонсованої акції "1 МІЛЬЙОН ДЕРЕВ ЖИТТЯ "на території Котелевської громади висаджено 100 різних видів цінних дерев і кущів.

До озеленення долучилися місцеві комунальники, працівники селищної ради, освітяни, небайдужі мешканці, а також представники компанії #Укргазвидобування, виробничі підрозділи якого працюють на території громади.

Видобувники забезпечили учасників акції саджанцями на загальну суму 200 тисяч гривень.

Завдяки цьому в Парку слави, біля Палацу дозвілля «Скіфія», поблизу центральних п'ятиповерхівок, пам'ятного знаку чорнобильцям з’явилися гортензії, барбариси, ялівці, жасмин, ялина, яблуні райські «Royal Beuty», «Dolgo» та Red Passion, гінкго дволопатеве, вейгела, граб звичайний, дерен білий, верба Матсудана, клен гостролистий «Crimson King», черемха «Schubert», сакура дріднозубчаста «Kanzan», магнолія зірчаста «Dr.Massey», слива розчепірена «Pissardi», модрина європейська, липи та берези.

Голова громади Тетяна Корост та #МаріяКуруа, начальник відділу регіонального розвитку ГПУ «Полтавагазвидобування», переконані - такі заходи не лише гуртують людей довкола добрих справ, але і роблять важливий внесок у благоустрій громади та в озеленення планети, яка потерпає від кліматичних змін.

Добра справа зроблена, дерева і кущі висаджені, нам залишається доглядати і зберегти ці цінні екземпляри для наступних поколіньФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних