A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

МИНАЄ ВЖЕ 37 РОКІВ ІЗ ДНЯ НАЙБІЛЬШОЇ ТЕХНОГЕННОЇ І ЕКОЛОГІЧНОЇ КАТАСТРОФИ В ІСТОРІЇ ЛЮДСТВА – АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС.

Дата: 26.04.2023 10:57
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

МИНАЄ ВЖЕ 37 РОКІВ ІЗ ДНЯ НАЙБІЛЬШОЇ ТЕХНОГЕННОЇ І ЕКОЛОГІЧНОЇ КАТАСТРОФИ В ІСТОРІЇ ЛЮДСТВА – АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС. Це не тільки сумні роковини трагедії, це епоха невпинної боротьби із її страшними наслідками.

Сьогодні голова громади Тетяна Корост зустрілася із представниками громадської організації «Союз Чорнобиль Котелевщини», яку очолює Василь Шокало, та разом з ними поклала квіти до пам’ятного знаку «Чорнобильцям, які захистили світ….». Згадали земляків, які вже відійшли у вічність, вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання...

Фото без описуЧорнобиль залишив гірку, як полин, біль у наших серцях та навік закарбував у пам’яті подвиг відважних ліквідаторів, серед яких були і жителі нашої Котелевської громади. Фахівці різних сфер і структур добровільно стали ліквідаторами наслідків аварії, не задумуючись про власну безпеку, цілодобово робили усе можливе, аби запобігти ще більшому розповсюдженню радіації по всьому світу.

Тетяна Михайлівна подякувала всім за патріотичне виховання молодого покоління та небайдуже ставлення до долі рідного краю, побажала міцного здоров’я, сімейного затишку, миру і злагоди.

Вже за традицією в цей день ліквідатори відвідали Свято – Троїцький храм, помолилися за упокій душ померлих побратимів та здоров’я тих, хто зараз поряд.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних