A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

МИ НЕ ДІЛИМО ЛЮДЕЙ НА СВОЇХ І ЧУЖИХ

Дата: 30.04.2023 15:37
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

«МИ НЕ ДІЛИМО ЛЮДЕЙ НА СВОЇХ І ЧУЖИХ» - так завжди говорить голова Котелевської громади Тетяна Корост, коли мова заходить про внутрішньо перемішених осіб.

У громаді роблять все для забезпечення вимушених переселенців гідними умовами проживання та надають всебічну і системну гуманітарну допомогу як дітям, так і дорослим. А ще людей, долі яких змінила війна, намагаються зігріти увагою і домашнім теплом.

Вчора голова громади відвідала шелтер у селі Деревки. Тут проживають переважно харків’яни, мешканці зруйнованої Салтівки. Для них Тетяна Михайлівна привезла смачні гостинці: запашні пироги, ковбаси, солоні огірки та консервацію «як вдома», духмяну солодку випічку і яблука. А ще котелевську польову партизанську кашу, яку сама зранку зварила вдома.

Жителі шелтера дякували голові громади за смаколики та турботу про них. Бо вони ніколи не залишаються з проблемами сам на сам. Селищна рада, завдяки залученню міжнародних благодійних організацій, створює для мешканців Деревківського шелтера комфортні умови для проживання. Там встановлено побутову техніку, людей забезпечено постільними речами, посудом, продуктами харчування і гігієнічними засобами. Всі поточні проблеми, які виникають, допомагає вирішувати староста села.

Переселенці ділилися з головою громади наболілим, відверто розповідали про трагічні події, які їм довелося пережити через російське вторгнення, та проблемами, які турбують.

Нікому не повинна бути байдужа доля ВПО, на цьому постійно наголошує Президент України Володимир Зеленський. Про це обговорювалось нещодавно у Полтаві під час виїздного засідання міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО України», участь в якому взяла і голова Котелевської громади. Тому питання щодо підтримки й інтеграції ВПО залишається важливим і актуальним напрямком діяльності всіх органів влади, в тому числі і в Котелевській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних