A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

    Правопросвітницька робота із молоддю у громаді

Дата: 07.04.2023 16:00
Кількість переглядів: 144

             Фото без опису

6 квітня 2023 року на запрошення дирекції четвертої селищної школи начальник сектору пробації Олена Безсмертна спільно із інспектором ювенальної превенції Мариною Старокожко провели  виховний захід  для учнів 11 класів на тему «Вплив шкідливих звичок на правосвідомість молоді».

Інспектор ювенальної превенції повідомила про відповідальність неповнолітніх за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень. Наголосила на правилах  поводження у громадських місцях та у навчальному закладі. Пробаціонерка  познайомила присутніх із поняттям пробація, розповіла чим займаються органи  пробації та висвітлила особливості відбуття покарань  у органах пробації і установах виконання покарань. Для більш наочної розповіді було наведено кілька  яскравих життєвих прикладів із історій клієнтів пробації молодіжного віку, які внаслідок власної безпечності та пристрасті до психоактивних речовин потрапили на лаву підсудних.

 Торкнулися питання шкідливих звичок та їх наслідків для життя та  здоров’я. Насамкінець всі разом дійшли  висновку, що  шкідливі звички пошкоджують саму людину, калічать її  життя   підштовхують жити всупереч суспільним законам.

На завершення зустрічі освітяни подякували гостям за проведений виховний захід, а правоохоронці   поспілкувалися із учнівською молоддю у невимушеній обстановці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних