A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Zoom-семінар центру зайнятості для клієнтів пробації Котелевщини

Дата: 20.02.2023 16:44
Кількість переглядів: 181

 

Фото без опису

20 лютого на базі Полтавського районного сектору № 4 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області для підоблікових проведено ZOOM-семінар із центром зайнятості на мультимедійному обладанні. Про умови призначення, тривалість та розміри виплат допомоги по безробіттю, розповіла начальниця Котелевського відділу Полтавської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Світлана Коваленко.

  Під час заходу очільниця центру зайнятості розповіла слухачам про розміри та тривалість виплати допомоги по безробіттю в умовах дії воєнного стану, а також те, що така допомога надається лише застрахованим особам, визнаним у встановленому порядку безробітними. Зупинилася на особливостях взаємодії центру зайнятості із населенням у період воєнного стану. Наголосила на можливості отримання професійної  освіти за кошти центру зайнятості аби бути конкурентоспроможними на ринку праці.

Окремий акцент було зроблено на  перевагахи офіційного працевлаштування, яке гарантує працівнику отримання заробітної плати, сплату роботодавцем внеску на соціальне страхування, запис в трудовій книжці, що підтверджує трудовий стаж на конкретній посаді та  в майбутньому вплине на призначення пенсії.

По закінченню заходу начальник сектору пробації Олена Безсмертна подякувала за плідну взаємодію із центром зайнятості та  висловила побажання на подальшу  співпрацю аби спільними зусиллями соціалізувати клієнтів пробації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних