A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ФІЛІЇ ГПУ "ПОЛТАВАЗАЗВИДОБУВАННЯ" ПРО НАМІРИ ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ ДЛЯ ОБ'ЄКТА "СВЕРДЛОВИНА №12 КОТЕЛЕВСЬКОГО ГКР""

Дата: 16.01.2023 15:15
Кількість переглядів: 207

 

 

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування», один з об’єктів якої - свердловина №126 Котелевського ГКР знаходиться за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, Котелевська селищна територіальна громада, повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» проводить роботи з видобутку природного газу, газового конденсату та нафти. Під час експлуатації свердловини джерелом утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферу є горизонтальна факельна установка, на якій виконується спалювання газової і газоконденсатної сумішей при продувках свердловини та шлейфу, при дослідженнях свердловини з метою визначення параметрів її експлуатації та при ремонтних роботах на свердловині.

 

При спалюванні вуглеводневої сировини на факельній установці в атмосферне повітря будуть потрапляти наступні забруднюючі речовини: оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту (1,031 т/рік), азоту (1) оксид (N2O) (0,001 т/рік), вуглецю оксид (6,872 т/рік), вуглецю діоксид                 (759,175 т/рік), метан (0,171 т/рік).

 

Зауваження та пропозиції щодо намірів подавати в місячний термін після публікації до Полтавської обласної державної адміністрації за адресою: 36014,                   м. Полтава, вул. Соборності, 45, тел. +38(0532) 56 02 90.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.