A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення тридцять першої позачергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 13.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 512

 

Про дострокове припинення повноважень депутата Котелевської селищної ради Т.М.БОНДАРЕНКО та початок повноважень депутата Котелевської селищної ради А.В.ПИГИДИ.

Про внесення змін до рішення першої сесії селищної ради восьмого скликання від 01.12.2020 № 11 «Про утворення постійних комісій Котелевської селищної ради та затвердження Положення про них».

Про внесення змін до рішення першої сесії селищної ради восьмого скликання від 01.12.2020 № 9 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Котелевської селищної територіальної громади 2023-2025 роки.

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на 2023 – 2025 роки.

Про внесення змін до Програми мотивації та стимулювання медичних кадрів як основи формування ефективної системи охорони здоров’я Котелевської селищної територіальної громади на 2021 -2025 роки.

Про внесення змін до Програми підтримки соціально вразливих верств населення «Турбота» Котелевської селищної ради на 2021-2025 роки.

Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування територіальної громади Котелевської селищної ради на 2021-2025 роки.

Про внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна державної власності до комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади.

Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ міст Полтавської області у комунальну власність Котелевської селищної територіальної громади та затвердження актів приймання-передачі.

Про затвердження передавальних актів прав, зобов’язань та майна.

Про оперативне управління комунальним майном, яке розташоване по вул. Маяковського, 5, смт Котельва, Полтавська область.

Про оперативне управління комунальним майном, яке, розташоване по вул. Полтавський шлях, 283, смт Котельва, Полтавська область.

Про оперативне управління комунальним майном, яке розташоване по вул. Куземинська, 20, с. Більськ, Полтавський район, Полтавська область.

Про оперативне управління комунальним майном, яке розташоване по вул. Гарнізова, 46, с. Михайлівка Перша, Полтавський район, Полтавська область.

Про передачу майна комунальної власності з балансу КНП «Котелевський ЦПМСД» на баланс комунального закладу Територіальний центр надання соціальних послуг Котелевської селищної ради.

Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти та молоді Котелевської селищної ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради.

Про надання дозволу комунальному закладу Територіальний центр надання соціальних послуг Котелевської селищної ради на безоплатну передачу виробничих запасів та інших нефінансових активів Котелевської селищної територіальної громади.

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради в новій редакції.

Про надання згоди на створення спеціалізованого лісогосподарського підрозділу при комунальному підприємстві «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради.

Про затвердження Статуту комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Котелевської селищної ради в новій редакції.

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на 2022 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних