A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

РОЗРОБКУ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗА УЧАСТІ ПДАУ ПОНОВЛЕНО!

Дата: 03.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 221

31 жовтня 2022 року відбулася нова робоча зустріч в. о. ректора Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчий і голови Котелевської селищної ради Тетяна Корост із метою підписання договору про виконання господарсько-договірної теми. Це стало продовженням двостороннього діалогу, який розпочався у травні 2021 року. Тоді на сесії Котелевської селищної ради було прийняте рішення про створення робочої групи, яка працюватиме над розробленням Стратегії розвитку Котелевської територіальної громади, до якої увійшли ще дев’ять сільських населених пунктів.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Для наукового супроводу процесу розроблення Стратегії була запрошена завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ доктор наук з державного управління, професорка Тамара Лозинська, яка протягом декількох місяців надавала науково-методологічний консультативний супровід розробникам проєкту. На жаль, через повномасштабну агресію рф реалізацію цієї розробки було тимчасово призупинено.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Проте життя не зупиняється і навіть за умов війни територіальні громади мають розвиватися, тож було вирішено відновити розроблення Стратегії, саме задля цього й відбулася зустріч усіх сторін процесу. Окрім Тамари Лозинської, до проєкту долучився Павло Писаренко, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля Навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології ПДАУ, співробітники якого взяли на себе зобов'язання щодо розроблення стратегічного екологічного обґрунтування цього документа.

Крім того, Юрій Уткін, кандидат технічних наук, завідувач кафедри інформаційних систем та технологій ННІ ЕУПІТ ПДАУ, спільно із науково-педагогічним персоналом кафедри та розробниками від підприємств-новаторів у сфері інформаційних технологій, що спеціалізуються на роботі з основними інструментами платформ КАДАСТР.ЮА та УНІВЕРСАЛ 9, у робочому порядку обговорив подальші кроки щодо підготовки фахівців Котелевської селищної ради, а також проаналізував отримані результати аудиту земельних ділянок у межах Котелевської територіальної громади як базис для створення комплексного плану просторового розвитку громади й подальше виконання етапів пілотного проєкту «Автоматизація управління територіальною громадою» (започаткованого 5 січня 2022 року Центром упровадження Індустрії 4.0), метою якого є створення єдиної інформаційної платформи управління громадою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.