A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

СЬОГОДНІ, НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

Дата: 03.11.2022 14:47
Кількість переглядів: 155

СЬОГОДНІ, НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ, селищний голова Тетяна Корост зустрілася із представниками установ соціальної сфери Котелевської громади.

Робота з людьми, а особливо соціально незахищеними, уразливими категоріями – це найважча робота, бо вона вимагає індивідуального підходу до кожного. Виконання цієї місії неможливе без доброти, тактовності, часом досить великої особистої витримки.

Цей відповідальний тягар у нашій громаді щоденно лягає на плечі працівників

відділу соціального захисту населення та надання соціальних послуг, територіального центру надання соціальних послуг; служби у справах дітей;

Центру соціальних служб;

Центру зайнятості;

Відділу №5 з питань призначення та виплати державної соціальної допомоги та надання інших видів соціальної підтримки населення управління соціального захисту Полтавської РВА;

відділення Пенсійного фонду;

Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Зараз, коли в нашій країні йде війна, їм вдвічі важче… Окрім того, що вони опікуються місцевими ветеранами, дітьми, особами з інвалідністю, сім’ями, що опинилися у складних сімейних обставинах, вони допомагають ще й людям, які втратили домівки та приїхали на нашу територію шукати захисту. А це 1824 осіб зараз, а на початку війни було 2300 переселенців, яким потрібне було житло, продукти харчування, одяг, тепле слово та підтримка.

Для Котелевської селищної ради соціальний напрямок один із пріоритетних! У нас активно діє програма «Турбота», на заходи якої лише в цьому році з місцевого бюджету профінансовано 1млн. 550 грн., з них 1 млн. 330 грн. - на грошові виплати та допомоги (це, в першу чергу, військовослужбовцям ЗСУ, учасникам АТО, чорнобильцям, ветеранам і людям з інвалідністю).

В цьому році введений в дію денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства центру соціальних служб, а це теж один із важливих напрямків соціального захисту постраждалих від насилля людей.

Голова громади вручила соцпрацівникам Почесні грамоти різних рівнів, подякувала їм за відповідальну і нелегку працю, людяність і милосердя, та побажала всім мiцного здоров’я, щaстя, невичерпної життєвої енергії, щоб добро, зроблене ними, повертaлося до них сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.