A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

11 ЛИСТОПАДА ДЕПУТАТИ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗІБРАЛИСЯ НА 30-у ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ

Дата: 11.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

11 ЛИСТОПАДА ДЕПУТАТИ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗІБРАЛИСЯ НА 30-у ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ, щоб розглянути здебільшого питання, які стосуються забезпечення життєдіяльності громади у військовий час.

Розпочали засідання із хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять всіх полеглих військових із Котелевщини і кожного куточка України.

Аналізуючи стан виконання Програми економічного і соціального розвитку Котелевської селищної територіальної громади на 2022 рік, депутати відмітили, що із 145 запланованих заходів через введення воєнного стану в країні вдалося реалізувати, на жаль, лише – 34 (23% від загальної кількості). Переважно виконані заходи соціального спрямування: відкрито нову амбулаторію сімейної медицини; відремонтовано дорожнє покриття вулиці Калантаївської; замінено систему опалення, водопостачання та каналізації, відремонтовано внутрішні туалети гімназії №1 та школи №4; виконано дві черги робіт із реконструкції приміщення початкових класів гімназії №1. Реалізацію ІІІ черги робіт довелося перенести на наступний рік. Особлива увага приділялася підтримці соціально-вразливих верств населення. У цьому році Програму «Турбота» виконано на загальну суму близько 1,5 млн.грн.

У зв’язку з війною, було виконано низку позапрограмних заходів, спрямованих на підтримку та функціонування життєдіяльності громади (придбання генераторів, облаштування споруд цивільного захисту та інше).

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Котелевської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року та підтримали ініціативу медичних закладів щодо виділення коштів на закупівлю медобладнання Котелевській лікарні планового лікування та Котелевському центру первинної медико-санітарної допомоги. Це допоможе оновити матеріально – технічну базу закладів, необхідну для отримання пакетів медичних гарантій, згідно яких Національна служба здоров’я України надає кошти для функціонування лікарень. Окрім того, виділено кошти на придбання медикаментів та ремонт споруд цивільного захисту медзакладів.

Прийнято рішення із унормування діяльності Центру надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради. Затвердили графік роботи адміністраторів у селах громади. Адміністратори працюватимуть із 09.00-12.00:

у селі Більськ - щосереди,

у селі Михайлівка Перша - перший та третій вівторок місяця,

у селі Сидоряче - другий та четвертий вівторок місяця;

у селі Деревки прийом громадян здійснюватиметься щодня крім вихідних із 08.00 -16.00.

На сесії затверджено ряд містобудівної та землевпорядної документації.

Усі питання були попередньо обговорені на постійних комісіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних