A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення тридцятої позачергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 16.11.2022 11:24
Кількість переглядів: 435

 

Про затвердження звіту про виконання бюджету Котелевської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку Котелевської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Про утворення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Котелевської селищної ради та затвердження Положення про нього.

Про Регламент Центру надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради.

Про затвердження графіка роботи Центру надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради.

Про створення віддалених робочих місць адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Котелевської селищної ради.

Про внесення змін до рішення п’ятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання від 29.01.2021 № 117 «Про затвердження положень про відділи виконавчого комітету Котелевської селищної ради».

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

Про затвердження договорів, укладених у третьому кварталі 2022 року

Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Котелевської селищної територіальної громади у комунальну власність Великорублівської сільської територіальної громади.

Про внесення змін до рішення дванадцятої чергової сесії селищної ради восьмого скликання від 14.07.2021 № 1430 «Про надання дозволу Виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку детальних планів територій».

Про затвердження детального плану території обмеженої вулицею Ринкова та територією існуючого ринку в смт. Котельва, Полтавського району, Полтавської області, для розміщення туристичного комплексу об’єктів популяризації органічної продукції ФГ «Еко-Маяк».

Про затвердження детального плану території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території Котелевської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області, орієнтовною площею 1,4 га, для формування земельної ділянки під розміщення пасіки та сільськогосподарських об’єктів будівництва СТОВ «Промінь».

Про затвердження детального плану території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території Котелевської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області, для формування земельної ділянки під тракторну бригаду СТОВ «Промінь».

Про затвердження детального плану території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території Котелевської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області, для формування земельної ділянки під розміщення ферми великої рогатої худоби та овець СТОВ «Промінь».

Земельні питання

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селищної ради на 2022 – 2023 роки.

Про внесення змін до Програми запобігання виникненню на території Котелевської селищної територіальної громади надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2022 - 2023 роки.

Про внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.