A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Продовжуємо співпрацю пробації з волонтером та бюро правової допомоги

Дата: 03.10.2022 15:11
Кількість переглядів: 182

 

 

Фото без опису

 

Продовжуємо співпрацю пробації з волонтером та бюро правової допомоги

 

   03 жовтня  відбулася зустріч  клієнтів пробації із волонтером  Петром Устимчуком  у стінах християнської церкви «Нове життя» за круглим столом  та чашкою чаю.

   За пропозицією працівників пробації волонтер підготував тренінг – семінар на тему «Роль чоловіка у сім’ї. Вплив шкідливих звичок на сімейні стосунки» для клієнтів, які мають криміногенну потребу «Вживання алкоголю», «Вживання наркотиків», «Контроль над поведінкою та мисленням».  Досвід роботи із  клієнтами пробації показує, що актуальною проблемою для значної частини підоблікових є незнання сутності та призначення чоловіка у сім’ї, його відповідальності перед духовними та державними законами, шкідливі звички, що заважають будувати нормальні стосунки. Волонтер говорив про риси характеру, якими повинен бути наділений чоловік, відповідальність чоловіка перед сім’єю, перед самим собою.

   На практичних прикладах волонтер розповів про  гармонійні та деструктивні сімейні стосунки, важливість та роль чоловіка у побудові внутрісімейного клімату, роль у вихованні дітей, роль власного  прикладу для становлення особистості дитини.

   Волонтер, схиляючись на біблійні постулати та життєві істини, у доступному форматі доніс до уваги присутніх раціональні шляхи  побудови родинних відносин,  виходу із проблемних  ситуацій.  Разом, на практичних прикладах, клієнти пробації училися  визначати сімейні поняття,  основи гармонійних стосунків.  

   Продовжив тематичну зустріч  працівник бюро правової допомоги, що розповів слухачам, про закріплені на законодавчому рівні основні обов’язки батьків щодо виховання та розвитку дитини, та наголосив на тому, що батьки мають рівні права на спілкування з дитиною, її виховання, забезпечення освітою.

   Фахівець також звернув увагу слухачів на те, що невиконання або неналежне виконання батьківських обов’язків можуть тягнути за собою адміністративну, кримінальну, чи сімейно-правову відповідальність.

   На завершення заходу, працівники сектору пробації подякували за корисну інформацію волонтеру та висловили сподівання на наступні приємні зустрічі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних