A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Зустріч клієнтів пробації із волонтером та фахівцем бюро правової допомоги на Котелевщині

Дата: 05.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

 

05 вересня на базі Полтавського районного сектору № 4 Центру пробації в Полтавській області для підоблікових пробації фахівець правової допомоги Котелевщини Владислав Коросташов провів семінар про відповідальність за вчинення правопорушень у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
Під час заходу фахівець безоплатної правової допомоги розповів присутнім, що вчинення правопорушення у стані сп’яніння вважається обставиною, що обтяжує відповідальність за адміністративне правопорушення та обставиною, що обтяжує покарання у разі вчинення кримінального правопорушення.
Також працівник бюро повідомив слухачів, про підстави правової відповідальності за пов’язаність своїх дій чи діяльності із наркотичними чи іншими одурманюючими речовинами.
Слухачам було роз’яснено положення статті 67 Кримінального кодексу України, відповідно до якої суд має право, залежно від характеру вчиненого кримінального правопорушення, визнати стан сп’яніння обставиною, що обтяжує покарання.
Логічним продовженням семінару стала зустріч із волонтером пробації Віталієм Батулою, який спеціалізується на супроводі та наданні допомоги саме особам, що мають певного виду залежність.
Для учасників семінару зустрічі із волонтером є завжди живими і яскравими, тому що він вміє знайти знайти підхід до клієнтів пробації, як «рівний рівному».
По закінченню заходу, діяв консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, де всі бажаючі отримали правову інформацію і роз’яснення з правових питань та індивідуальна робота волонтера із особами, які мають криміногенну потребу пов’язану із вживанням алкоголю чи наркотиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних