A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

У Котельві 1 серпня відбулася зустріч клієнтів пробації, із волонтером Петром Устимчуком та його помічником Данилом Корольчуком – представником молодіжного руху від християнської церкви «Нове життя».

Дата: 03.08.2022 14:26
Кількість переглядів: 222

Зустріч відбулася у теплій невимушеній атмосфері за круглим столом із чашкою чаю в приміщенні храму.

За пропозицією працівників пробації волонтер підготував тренінг – семінар на тему «Духовна незалежність громадян - як складова незалежності України» з нагоди відзначення Дня Української Державності. Досвід роботи із клієнтами пробації показує, що актуальною проблемою для значної частини під облікових є духовність низького рівня чи відсутність моральних ідей та принципів. Присутні разом визначала що таке духовність та зовнішні і внутрішні чинники, які впливають на внутрішній світ людини. Невимушена атмосфера, гостинність та доброзичливість волонтера і його помічника сприяла відкритості клієнтів пробації, їх активності у семінарі.

Логічним продовженням зустрічі було запрошення до «круглого столу» спеціаліста Котелевського бюро правової допомоги Владислава Коросташова, який підготував розповідь на тему «Кожен українець-частина нашої держави». Фахівець розповів присутнім про історію впровадження та законодавче закріплення державного свята Дня Української Державності, яке після закінчення воєнного стану в Україні стане вихідним днем для працюючих громадян, та наголосив про важливість виховання у громадян патріотизму, людської гідності, любові до рідного краю і особистої приналежності до всього, чим живе народ та формування позиції гідного громадянина своєї держави. По закінченню зустрічі функціонував дистанційний пункт надання безоплатної правової допомоги.

Приємною несподіванкою зустрічі було отримання від волонтера матеріальної допомоги у вигляді продуктових наборів. Працівники сектору пробації подякували за теплий прийом і корисну інформацію волонтеру та спеціалісту бюро правової допомоги та висловили сподівання на наступні приємні зустрічі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.