A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ВИХОВУЄМО У КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ ПОЧУТТЯ ПАТРІОТИЗМУ

Дата: 05.07.2022 15:52
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 

Днями наша країна відзначила державне свято День Конституції України. З цієї нагоди  04 липня  для клієнтів пробації  Полтавського районного сектору № 4 філії Центру пробації у Полтавській області було організовано та проведено працівниками районної центральної бібліотеки імені Сидора Артемовича Ковпака історико-пізнавальну та виховну бесіду  «Сторінками Конституції України».

26 років тому 28 червня 1996 року після багатогодинних баталій Верховна Рада України ухвалила Конституцію України - основний закон нашої держави, який і досі вважається одним з найдемократичнішим в світі. І наші предки залишили по собі також один з найдавніших конституційних документів в історії політичної думки людства. Метою даного заходу було виховання патріотизму у клієнтів пробації, людської гідності, любові до рідного краю і особистої  приналежності  до всього, чим живе народ та формування позиції гідного громадянина своєї держави. Бібліотекар  Раїса Костюк розповіла  присутнім про історію свята, цікаві  відомості про історію прийняття останньої конституції, яка нині є чинною. По закінченню заходу присутні переглянули тематичну виставку.

Логічним продовженням заходу стала зустріч із спеціалістом бюро правової допомоги Владиславом Коросташовим.

Спеціаліст бюро розповів про основні засади конституційного права, фундаментальні права та свободи громадян. Також клієнтам пробації було наголошено на конституційних обмеженнях, які застосовуються у зв’язку із введенням воєнного стану з метою недопущення ними порушень законності.  

       Виховання почуття патріотизму та поваги до своєї Батьківщини, підвищення рівня обізнаності в її історії, вироблення навичок аналізу та розуміння подій, що відбуваються, - це шлях до розвитку клієнта пробації як особистості.  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних