A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

УСЕ, ЩО Є НАЙКРАЩЕ В СВІТІ, ДАРУЄМ НАШИМ ЛЮБИМ ДІТЯМ!

Дата: 01.06.2022 17:10
Кількість переглядів: 197

 

«УСЕ, ЩО Є НАЙКРАЩЕ В СВІТІ, ДАРУЄМ НАШИМ ЛЮБИМ ДІТЯМ!» - під такою назвою сьогодні у Котельві відбулося свято для дітей-переселенців, яких у Котелевській громаді вважають частиною своєї територіальної родини.

Подарувати позитивні емоції, засвітити посмішку на кожному юному обличчі й огорнути теплом кожне маленьке серденько, яке вже встигло пізнати біль війни-ось головне бажання, з якими виходили на сцену артисти Будинку культури «Скіфія» та Котелевської дитячої мистецької школи.

Діти приймали теплі привітання від голови громади Тетяни Корост, із вдячністю аплодували котелевським артистам, які дарували їм пісенні вітання, приймали участь у розвагах, разом із дорослими долучалися до танцювальних конкурсів та отримували за це призи.

У своєму вітанні голова громади зазначила, що взаємодопомога, підтримка, співчуття – це те, що єднає нас, українців. Діти ж є найбільшою цінністю і вони зараз, як ніколи, потребують захисту і уваги.

Продовження було за гостиннимстолом, де всі смакували запашними варениками з какао, адже сьогодні відзначається ще й Всесвітній день молока, і, звичайно ж, солодощами.

Поки дорослі обговорювали наболіле із головою громади, дітвора із задоволенням робила собі аква-грим та фотографувалася із запальною Котелевською корівкою.

Свято вдалося, адже очі дітей світилися радістю, що додає впевненості та віри у добро. Щирі справи завжди лишають слід у душах на все життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.