A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

НАШЕ ЖИТТЯ У ВАШИХ РУКАХ

Дата: 17.06.2022 14:06
Кількість переглядів: 2278

Фото без опису

Сьогодні, у переддень Дня медика, вітання з професійним святом приймали працівники медичної галузі Котелевської громади.

Їхня професія є однією з найгуманніших, адже пов’язана зі збереженням життя і здоров’я людини, складна та відповідальна, бо вимагає уміння поєднувати високий професіоналізм з найкращими людськими якостями.

Із прийдешнім святом трудові колективи Котелевської лікарні планового лікування та Котелевського центру первинної медико-санітарної допомоги разом із головою громади Тетяною Корост привітав голова Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов.

Керівники подякували людям в білих халатах за милосердя, врятовані життя, зміцнення здоров’я жителів громади та із теплими словами вдячності за це вручили їм відзнаки.

Почесною Грамотою Полтавської обласної військової адміністрації нагороджено лікаря-хірурга об’єднаного хірургічно-гінекологічного відділення Котелевської лікарні планового лікування Михайла Старокожка, Почесними грамотами Полтавської районної військової адміністрації - Світлану Безпалько, директора Котелевського ценру первинної медико-санітарної допомоги та Віктора Руденка,лікаря - анестезіолога Котелевської лікарні планового лікування.

Ще майже 30 працівників медичних закладів громади відзначено Грамотами Котелевської селищної ради, грамотами та подяками Котелевської лікарні планового лікування та Котелевського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Зараз, як ніколи, важливою є підтримка закладів охорони здоров'я громади, які в такий складний для країни час надають медичні послуги не лише місцевим жителям, а й нашим захисникам та внутрішньо переміщеним особам. На цьому наголосила Тетяна Михайлівна та передала на потреби медзакладів первинної та вторинної ланок гуманітарну допомогу – медикаменти, надані благодійною організацією Rotary Club Poltava. Вона зазначила, що працівники виконавчих органів селищної ради не залишаються осторонь та підтримують медиків. Нещодавно з цією метою трудовим колективом ради вже перераховано для громадської організації «Здоров’я громади Котелевщини» на потреби медзакладів громади 40 тис. грн.

Зі святом, вас дорогі наші медичні працівники! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних