A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

24 ЧЕРВНЯ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 24.06.2022 14:01
Кількість переглядів: 2788

Фото без опису

 

24 ЧЕРВНЯ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, яке провела селищний голова Тетяна Корост.

Розглянуто 16 важливих питань, що стосувалися життєдіяльності громади.

Внесено зміни до фінансових планів Котелевського центру первинної медико-санітарної допомоги та Котелевської лікарні планового лікування, зміни до показників бюджету Котелевської громади на 2022 рік.

З метою заохочення наших цьогорічних випускників – медалістів члени виконкому прийняли рішення підтримати ініціативу голови громади щодо вручення кожному із медалістів фінансового стимулу у розмірі по 5 тис.грн. Для цього внесено зміни та доповнення до Програми національно-патріотичного виховання, розвитку молодіжної політики та підтримки обдарованої молоді Котелевської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

Фінансову підтримку з бюджету громади на лікування та поховання рідних отримали також 6 громадян. Виконкомом прийняте відповідне рішення про надання їм одноразової матеріальної допомоги.

На засіданні затверджено Схему санітарної очистки населених пунктів Котелевської громади, для утримання їх в належному санітарному стані та визначено уповноважену особу на складання протоколів про адміністративні правопорушення у сфері благоустрою населених пунктів.

Вирішено також у Котельві встановити ще одну водозабірну громадську колонку. Цього разу якісним централізованим водопостачанням планують забезпечити мешканців вулиць Лесі Українки, Миколи Гнєдича та Жукова. Виконавчий комітет надав дозвіл Комбінату комунальних підприємств на її підключення.

Рішенням виконавчого комітету надано дозволи на вчинення правочинів із нерухомим майном, право користування яким мають малолітні діти, погоджено встановлення твердопаливних котлів у закладах загальної середньої освіти №2 і №4, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних