A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ТАЛАНОВИТІ, АКТИВНІ, ТВОРЧІ, КРЕАТИВНІ І ПАТРІОТИЧНІ…

Дата: 28.06.2022 13:56
Кількість переглядів: 2853

У Котельві вручили 87 премій обдарованим дітям та учнівській молоді громади. Цього року традиційний захід був затьмарений трагічними подіями в Україні, в тому числі на Полтавщині, в Кременчуці. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих захисників та цивільних українців, життя яких вже забрала війна…

Та котелевці впевнені, що Україна обов’язково вистоїть і переможе, у неї є майбутнє! Бо не дивлячись на те, що практично 70% освітнього процесу цього навчального року відбувалося в дистанційному режимі, спочатку із-за коронавірусу, а з 24 лютого через військові дії, наші діти наполегливо досягали високих результатів, творчих здобутків, нових спортивних звершень.

Свої заслужені дипломи і премії із селищного бюджету у розмірі по 500 грн. отримали переможці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, обласних, всеукраїнських, міжнародних спортивних та творчих заходів. Нагороджені також спортивні команди, творчі колективи, команди-учасники конкурсних заходів – переможці селищного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, які зайняли три призові місця.

Голова Котелевської громади Тетяна Корост вручила нагороди та привітала талановиту молодь із відзнаками, подякувала батькам і вчителям за виховання таких неймовірно обдарованих дітей.

«Ми пишаємося вами! Ви - наше майбутнє!»,- зазначила Тетяна Михайлівна, і побажала юним жителям громади творчої наснаги, натхнення, добра, впевненості у досягненні поставленої мети, а батькам та педагогам – терпіння, любові, злагоди та , звичайно ж, МИРУ та ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.