A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Пролунав так званий останній дзвоник для одного із клієнтів пробації

Дата: 24.06.2022 11:46
Кількість переглядів: 202

24 червня 2022 року у стінах Котелевської ЗЗСО пролунав так званий останній дзвоник для одного із клієнтів пробації, який у свої  32 роки силами освітян та сектору пробації зміг отримати документ про отримання базової загальної середньої освіти.

При постановці на облік особи у секторі пробації було виявлено, що клієнт пробації має лише початкову освіту, тобто  відсутність необхідної освіти створювала проблему  офіційного працевлаштування чи отримання статусу безробітного у службі зайнятості. У рамках здійснення наглядової пробації та партнерської співпраці було налагоджено дієвий механізм для отримання засудженою особою освіти шляхом екстернатного навчання.  Тому із осені розпочалася робота сектору пробації спільно із дирекцією навчального закладу.

У свій час чоловік,  в силу певних життєвих обставин, не зміг отримати освіту, а далі, як говориться життя проходило і не ніхто не задумувався над цим питанням.

Спільними зусиллями громади при налагодженій взаємодії ми можемо  допомагати соціалізуватися особам, які схибили на життєвому шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.