A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Для підоблікових проведено ZOOM-семінар із центром зайнятості та бюро правової допомоги.

Дата: 20.06.2022 14:44
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

20 червня на базі Полтавського районного сектору № 4 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області для підоблікових проведено ZOOM-семінар із центром зайнятості та бюро правової допомоги. Про умови призначення, тривалість та розміри виплат допомоги по безробіттю, розповіли начальниця Котелевської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Світлана Коваленко спільно з фахівцем правової допомоги Котелевщини Миколою Убийсобакою.

  Під час заходу начальниця центру зайнятості розповіла слухачам про розміри та тривалість виплати допомоги по безробіттю, а також те, що така допомога надається лише застрахованим особам, визнаним у встановленому порядку безробітними. Зупинилася на особливостях взаємодії із населенням у період воєнного стану.

Микола Убийсобака також наголосив про переваги офіційного працевлаштування яке гарантує працівнику отримання заробітної плати, сплату роботодавцем внеску на соціальне страхування, запис в трудовій книжці, який підтверджує трудовий стаж на конкретній посаді, що в майбутньому вплине на призначення пенсії.

По закінченню заходу, діяв консультаційний пункт доступу  до безоплатної правової допомоги, де всі бажаючі отримали правову інформацію та роз’яснення з правових питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних