A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

25 ТРАВНЯ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 135-А РІЧНИЦЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СИДОРА АРТЕМОВИЧА КОВПАКА

Дата: 25.05.2022 15:12
Кількість переглядів: 948

Фото без опису

25 ТРАВНЯ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 135-А РІЧНИЦЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СИДОРА АРТЕМОВИЧА КОВПАКА - двічі Героя Радянського Союзу, комадира Сумського партизанського з’єднання, одного з найвідоміших організаторів та керівників партизанського руху опору в Україні у період Другої світової війни.

Сьогодні у Котельві, на його Батьківщині, відбулися тематичні заходи. Голова громади Тетяна Корост разом із активістами ветеранського руху і представниками депутатського корпусу вшанували пам'ять легендарного земляка покладанням квітів до його погруддя в центрі селища.

В пам'ять про всіх визволителів української землі, які загинули у Другу світову війну і віддають свої життя зараз, захищаючи нашу країну від ворога, вони поклали квіти до меморіалу Слави, пам'ятника Скорботній матері і пам'ятника воїнам АТО/ООС.

У музеї С.А.Ковпака гостей сьогодні приймав сам Сидір Артемович. Цю роль майстерно виконав Олександр Тимченко. Ветерани оглянули експозиції музею та поспілкувалися з головою громади. Свої спогади про славного партизанського командира присутнім презентував та передав в музей Микола Панасович Борщ, син партизана – ковпаківця, Почесний ветеран України.

Двері музею Сидора Артемовича Ковпака у Котельві відкриті для відвідувачів. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати його!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних