A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Pобоча зустріч   начальника Полтавського районного сектору №4 Центру пробації в Полтавській області та Володимира Цьомкала, який виявив  бажання здійснювати волонтерську діяльність, пов’язану із пробацією

Дата: 26.04.2022 16:05
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

26 квітня 2022 року відбулася робоча зустріч   начальника Полтавського районного сектору №4 Центру пробації в Полтавській області Олени Безсмертної  та Володимира Цьомкала, який виявив  бажання здійснювати волонтерську діяльність, пов’язану із пробацією . Володимир є людиною із активною життєвою позицією, має статус ліквідатора катастрофи  на Чорнобильській АЕС, в колишньому освітянин, володіє ґрунтовними знаннями гармонічного існування у життєвому просторі. Володимир  має досвід хоча і неофіційної , але волонтерської діяльності та до цього сектор пробації неодноразово співпрацював із ним на волонтерських засадах.
В ході проведеної зустрічі начальник сектору ознайомила майбутнього волонтера  із Положенням про організацію діяльності волонтерів пробації, роз’яснила  права та обов’язки волонтера пробації. Крім того було визначено певні вікові групи, напрямки співробітництва та характер завдань, до яких найдоцільніше залучати саме цього волонтера. Волонтер  згодився проводити   індивідуальну та групову соціально-виховну роботу із клієнтами пробації, які цього потребують. 
За результатами зустрічі було підписано  договір про провадження волонтерської діяльності пов’язаної з пробацією.
«Волонтерська діяльність в пробації – це відповідальна місія, адже волонтер повинен мати високі моральні та психологічні якості, здатність виконувати завдання чітко і ефективно.  Саме такі особистісні характеристики притаманні  Володимиру Цьомкалу, з яким  планується продовження волонтерської діяльності на умовах підписаного договору.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних