A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПРАЦЮЄМО НА ПЕРСПЕКТИВУ

Дата: 13.02.2022 22:09
Кількість переглядів: 664

????ПРАЦЮЄМО НА ПЕРСПЕКТИВУ

Вчора голова громади Тетяна Корост зустрілася із молодими лікарями - інтернами, які вже у 2023 році, по закінченні вишу, прийдуть працювати у Котелевську лікарню планового лікування. Це наші земляки, хірург Дмитро Борківець із Котельви та акушер-гінеколог Альона Ковтун із Більська, і Володимир Гайва із Тернопільщини.

Запросили їх, щоб попередньо ознайомити із умовами праці та вислухати пропозиції молодих фахівців щодо модернізації хірургічно-гінекологічного відділення.

В громаді планують його осучаснити, закупити необхідне медобладнання, щоб відділення запрацювало з новою силою.

Окрім того, розміщення Котелевської громади на перетині трьох областей дає додаткові можливості надавати медичні послуги жителям сусідніх громад Сумщини, Харківщини та Полтавської області.

Під час спілкування всіх вразила ініціативність і небайдужість молодих фахівців. Відразу було помітно, що вони мають вже необхідну базу медичних знань і навичок, бо з легкістю і конструктивно висловлювали свої думки і пропозиції. Оглянувши разом із директором закладу Віктором Міщенком, завідувачем відділення Михайлом Старокожком і головним акушер-гінекологом Ольгою Старокожко всі кабінети, операційну і палати, вони внесли цікаві пропозиції, в тому числі, що стосуються розширення ряду медичних послуг, зокрема, урологічного напрямку. З бажанням долучилися медики до огляду пацієнтів, які перебувають зараз на стаціонарному лікуванні, та зацікавилися ініціативою із відкриття реабілітаційного відділення в громаді.

А саме головне, що молодь бачить перспективу у сільській медицині та готова влитися у колектив котелевських лікарів, щоб вивести її на новий сучасний рівень.

Тетяна Михайлівна подякувала молодим лікарям за ініціативність і небайдужість та пообіцяла, що всі їх пропозиції будуть враховані. До того ж, безпосередньо під час зустрічі зобов'язала керівника закладу почати розробку проєктно-кошторисної документації на ремонт приміщення, де знаходиться відділення.

Незважаючи ні на які фінансові чи економічні труднощі, у Котелевській громаді впевнені, що потрібно продовжувати зміни у медичній галузі, активно їх впроваджувати та знаходити нові перспективні можливості, інакше отримані десятками років здобутки можуть зійти нанівець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.