Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПРОТЯГОМ 2021 РОКУ НА РЕАЛІЗАЦІЮ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ У КОТЕЛЕВСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШЛО МАЙЖЕ 82 МЛН.ГРН ДЕРЖАВНИХ КОШТІВ

Дата: 14.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 1605

Фото без опису

????ПРОТЯГОМ 2021 РОКУ НА РЕАЛІЗАЦІЮ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ У КОТЕЛЕВСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШЛО МАЙЖЕ ?82 МЛН.ГРН ДЕРЖАВНИХ КОШТІВ

На цьому наголосила селищний голова Тетяна Корост під час обговорення звіту про виконання бюджету громади за 2021 рік на засідання виконавчого комітету, яке відбулося 14 лютого. Вона переконана, що у Котелевської громади є всі перспективи, щоб і надалі розвиватися та йти вперед. Виділення із місцевого бюджету коштів на проєктно-кошторисну документацію є першим етапом позитивних змін, які відбудуться в подальшому, адже держава надає перевагу у виділенні коштів тим громадам, які мають вже розроблену проєктну документацію та гарантують співфінансуванння.

З метою запобігання фактам незаконного та неефективного використання бюджетних коштів та інших активів рішенням виконкому утворено комісію по здійсненню аналізу фінансової діяльності виконавчих органів селищної ради, підприємств, установ та організацій комунальної форми власності Котелевської селищної ради . Вона здійснюватиме постійний контроль за надходженням і використанням бюджетних коштів виконавчими органами ради, комунальними підприємствами, установами та організаціями, що утримуються за рахунок коштів бюджету селищної територіальної громади.

На засіданні виконавчого комітету розглянуті також питання:

?про Порядок складання і виконання розпису бюджету Котелевської селищної територіальної громади.

?про запровадження послуги патронату над дитиною на території Котелевської селищної ради,

?про проєкт Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на 2022 рік.

?про реєстрацію змін до колективного договору (Деревківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Котелевської селищної ради).

?про реєстрацію колективного договору, укладеного між правлінням Котелевського районного споживчого товариства та Котелевською районною профспілковою організацією працівників споживчої кооперації України на 2022-2024 роки.

?про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів виконавчим комітетом селищної ради, установами та організаціями, які утримуються за рахунок селищного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних