Проведено захід на тему: «Тарілка здорового харчування».
02 лютого 2022 року у відділенні денного перебування при «Університеті третього віку» на факультеті «Основи медицини» волонтером- консультантом з питань харчування Дорощенко К.В. проведено захід на тему: «Тарілка здорового харчування».
Волонтер розповіла,як потрібно харчуватися, аби зменшити ризики виникнення і тяжкого перебігу не тільки хронічних, а й інфекційних захворювань. Ознайомила з переліком необхідних організму продуктів та рекомендований розмір порцій . В раціоні кожної людини повинні бути: риба, м’ясо, яйця,овочі та бобові,фрукти та ягоди,цільні злаки та горіхи, молочні та кисломолочні продукти. Тож ваше здоров’я в ваших руках.
.