Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

КОТЕЛЕВСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ НАД РОЗРОБКОЮ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ

Дата: 18.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 463

 

Селищний голова Тетяна Корост разом із представниками громадськості, депутатами і членами виконавчого комітету, представниками структурних підрозділів селищної ради активно допрацьовують документ, що стане рушієм позитивних змін у громаді на період до 2027 року. Долучився до цього процесу і депутат обласної ради Олексій Бовдир.

17 листопада відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Котелевської селищної територіальної громади на 2022-2027 роки.

Присутні проаналізували запропоновані експертом та спеціалістами відділу економічного розвитку, проектного менеджменту та інвестицій стратегічні цілі на найближчі шість років, розроблені на основі детального аналізу стану справ у громаді. Визначено, що становлення та зміцнення сучасної місцевої економіки із залученням інвестицій та постійне зростання якості надаваних базових послуг для жителів громади (медицина, освіта, соціальна сфера, ЖКГ) мають стати пріоритетними напрямками в діяльності селищної ради. Члени робочої групи детально обговорили кожну ціль, яка пришвидшить процес покращення життя мешканців, внесли певні зміни до запропонованих варіантів, обговорили нові ідеї. Зокрема, вони стосувалися сфери культури, туризму та молодіжної політики.

Подальший крок – розробка детального плану із реалізації заходів Стратегії строком від одного до трьох років. До наступного зібрання, яке відбудеться за два тижні, члени робочої групи напрацюють та представлять ідеї щодо першочерговості виконання встановлених завдань, опираючись на актуальні потреби мешканців у тій чи іншій сфері.

Також проєкт Стратегії розвитку Котелевської селищної територіальної громади на 2022-2027 роки згодом буде опублікований на офіційному сайті Котелевської селищної ради для обговорення її жителями громади. Про це буде повідомлено додатково.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних