A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ФОРМУЄТЬСЯ БЮДЖЕТ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2022 РІК

Дата: 15.12.2021 17:42
Кількість переглядів: 919

????

Фото без опису

Фото без опису

ФОРМУЄТЬСЯ БЮДЖЕТ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2022 РІК

На даний час у Котелевській селищній раді активно йде процес формування проєкту бюджету на 2022 рік –???? ГОЛОВНОГО ФІНАНСОВОГО ДОКУМЕНТУ ГРОМАДИ на наступний рік.

Селищний голова Тетяна Корост та керівник фінансового відділу селищної ради Олександр Фесак вже впродовж двох тижнів проводять робочі наради із розпорядниками коштів: відділами освіти, культури, спорту, комунального майна та комбінатом комунальних підприємств, закладами охорони здоров'я і соціальної сфери, підрозділами пожежної безпеки та інш..

Звісно, побажань щодо того, як використати кошти місцевого бюджету, від керівників галузей надходить чимало та задовольнити їх можна лише дотримуючись головної вимоги – видатки повинні відповідати наявним ресурсам громади .

Першочерго планується фінансування захищених видатків. Це оплата праці працівників бюджетних установ, проведення розрахунків за споживання установами електричної та теплової енергії, водопостачання, природнього газу та послуг зв'язку.

Ретельно аналізується виконання соціальних програм у 2021 році, що фінансувалися із селищного бюджету, вносяться корективи до довгострокових програм, готуються нові, які почнуть реалізуватися у наступному році. А ще визначаються пріорітети напрямків спрямування бюджетних коштів.

Пріорітетним залишається ??СОЦІАЛЬНА СПРЯМОВАНІСТЬ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ, але поряд з тим, селищна рада також планує кошти на проведення ремонту доріг, розширення водопровідної мережі селища та заміну деяких вуличних водопроводів, продовження ремонту закладів освіти та культури, благоустрій територій населених пунктів громади.

Після формування, до обговорення проєкту бюджету Котелевської громади на 2022 рік долучаться депутати на постійних комісіях, а в подальшому він буде винесений на затвердження сесії селищної ради, яка відбудеться вже 23 грудня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних