A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Повідомлення про початок процедури розгляду проєкту містобудівної документації та врахування пропозицій громадськості.

Дата: 02.12.2021 11:17
Кількість переглядів: 338

 

 

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території Котелевської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області, орієнтовною площею 1,4 га, для формування земельної ділянки під розміщення пасіки та сільськогосподарських об’єктів будівництва СТОВ «Промінь»»

        З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про планування і забудову територій», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні», Котелевська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на території Котелевської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області, орієнтовною площею 1,4 га, для формування земельної ділянки під розміщення пасіки та сільськогосподарських об’єктів будівництва СТОВ «Промінь».

Замовник проєкту:  Виконавчий комітет Котелевської селищної ради.

Розробник проєкту: КП «Планування і забудова територій Полтавського району та здійснення архбудконтролю».

         Підставою для розроблення є рішення двадцятої сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання від 14 липня 2021 року № 1430 «Про надання дозволу Виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку детальних планів територій».

 Для ознайомлення проєкт містобудівної документації буде розміщено з 02.12.2021 року по 02.01.2022 року на офіційному сайті Котелевської селищної ради за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua (в розділі Оголошення).

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій та проведення громадських слухань -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради Волотковська Людмила Володимирівна.

           Пропозиції, що містять обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ, місця проживання, особистим підписом подаються для реєстрації з 02.12.2021 року по 02.01.2022 року до приміщення Котелевської селищної ради за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 223 (каб. № 39), інформація за тел. (05350) 2-15-58.

    Громадські слухання та презентація проєкту містобудівної документації відбудуться 14 грудня 2021 року о 11 год. 00 хв. в режимі онлайн, на базі Google платформи (сервіс Google Meet), у форматі відео-зустрічі, за посиланням https://meet.google.com/fsr-exps-fzs .

Заплановані інформаційні заходи: прилюдне онлайн експонування на офіційному сайті Полтавської районної державної адміністрації та презентація проєкту під час проведення громадських слухань.

Посилання на проєкт ДПТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних