A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

02 грудня 2021 року у приміщенні Комунального закладу Територіальний центр надання соціальних послуг Котелевської селищної ради у відділенні денного перебування проведено шахово-шахматний турнір присвячений Міжнародному Дню осіб з інвалідністю.

Дата: 02.12.2021 15:58
Кількість переглядів: 349

 

 

02 грудня 2021 року у приміщенні Комунального закладу Територіальний центр надання соціальних послуг Котелевської селищної ради у відділенні денного перебування проведено шахово-шахматний турнір  присвячений Міжнародному Дню осіб з інвалідністю.

Сьогодні у приміщенні панувала особлива атмосфера: цокали фігури по дерев’яних дошках, скрізь були задумливі погляди, чулися радісні вигуки перемоги і сумні зітхання розчарувань. В перервах між грою всі мали змогу пограти в цікаві настільні ігри: лото, доміно, джанго.

В кінці турніру були підведені підсумки з шах, перемогу у яких здобув Степан Денчик, друге місце у Сергія Гнилосира,  третє місце розділили Володимир Крамаренко та Іван Супруненко.

Переможницею чемпіонату з шашок стала Ніна Дрижирук, друге місце у Назарія Легуші, третє місце посів Станіслав Супруненко. За участь у змаганнях дякуємо Надії Тимошенко та Людмилі Нікітенко.

Шахово-шахматний турнір пройшов у теплій дружній атмосфері, під оплески учасникам вручили дипломи та завершили захід чаюванням зі смаколиками. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних