A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

11 ЛИСТОПАДА ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 17 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 12.11.2021 08:55
Кількість переглядів: 634

Фото без опису,

11 ЛИСТОПАДА ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 17 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, яке провела голова селищної ради Тетяна Корост. Необхідність його скликання викликане закінченням фінансового року, затвердженням субвенції, що надійшла в громаду із державного бюджету, та виділенням коштів на оплату природного газу для закладів соціальної сфери.

????Традиційно порядок денний сесії депутати попередньо опрацювали на постійних комісіях.

?Головне питання, яке розглядалося 11 листопада на сесійному засіданні - внесення змін до показників бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2021 рік.

????Своїм рішенням депутати збільшили дохідну частину бюджету Котелевської селищної територіальної громади за рахунок:

????субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об'єктів соціально - культурної сфери в сумі 2 000 000грн. Ці кошти будуть спрямовані на проведення капітального ремонту селищного готелю для створення денного центру соціально - психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.

????субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на санаторно-курортне оздоровлення учасників АТО в сумі 40 000грн.

????Із місцевого бюджету виділено:

????191 000 грн. – на забезпечення потреби по природному газу для закладів охорони здоров’я громади;

????697 480 грн - для Комбінату комунальних підприємств :

????для проведення поточного ямкового ремонту асфальтового покриття по вул. Калантаївська;

????розробки проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території громади для організації та обслуговування кладовищ;

????на виготовлення проєктно - кошторисних документацій на ремонт водопровідних мереж по вул. Миру, Миколаївська, Зарічна та Чкалова;

????для покращення матеріально - технічної бази підприємства (придбання спецтехніки).

????250 000 грн.- відділу культури, спорту та туризму. для проведення коригування проєктно - кошторисної документації «Відновлення елементів благоустрою території КЗК «Будинок культури «Скіфія» Котелевської селищної ради, капітальний ремонт».

????Бюджетні кошти спрямовано також на підтримку та благоустрій населених пунктів , для забезпечення потреби по заробітній платі відділу культури, спорту та туризму та оплату енергоносіїв в закладах культури, виконання заходів Програми «Турбота» для надання соціальних гарантій фізичним особам,які надають соціальні послуги громадянам похилого віку.

????На сесії прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 7 жителям громади, які потребують лікування, 2 учасникам АТО/ООС та 1 дитині загиблого учасника АТО. Окрім того, 9 громдянам, постраждалим в наслідок аварії на ЧАЕС надана з бюджету одноразову допомогу на відшкодування (один раз на рік) вартості проїзду до санаторію, госпіталю та в зворотному напрямку.

????Депутати надали дозвіл виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під піщаний кар’єр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних