A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ – ФУНДАМЕНТ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН ДЛЯ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.11.2021 17:49
Кількість переглядів: 1059

Фото без опису

????СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ – ФУНДАМЕНТ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН ДЛЯ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Це головний документ для розвитку громади, у якому визначені найважливіші завдання, що ставить перед собою громада на певний період. ?Тому Котелевська селищна рада підходить до розробки Стратегії розвитку територіальної громади на 2022-2027 роки із особливою відповідальністю, залучаючи до цієї справи не лише місцевих фахівців та представників громадськості, але й науковців. Нашим експертом стала завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Полтавського державного аграрного університету, доктор наук, професор Тамара Лозинська. Вона разом із спеціалістами відділу економічного розвитку, проєктного менеджменту та інвестицій виконавчого комітету селищної ради детально проаналізувала стан справ у громаді, особливості території, місцеві ресурси й виклики, спрогнозувала сценарії розвитку в майбутньому. Для цього вивчався досвід інших громад як в Україні, так і за кордоном.

????11 листопада детальний макет Стратегії розвитку Котелевської громади розглянула робоча група, що займатиметься подальшою її розробкою.

Як відмітила Тамара Лозинська, основна ціль Стратегії – покращення життя мешканців громади, тому головне врахувати і позитивні, і негативні фактори, які впливають на розвиток території.

Великим плюсом є те, що в громаді збережена позитивна динаміка розвитку тваринництва, переробної промисловості, наявна власна торгова мережа, проводиться видобуток нафти і газу, а завантаженість шкіл і дитсадків відповідає всім державним стандартам.

Тамара Миколаївна оцінила Стратегію розвитку Котлевської громади такою, яка може бути прийнята до розгляду з певним доопрацюванням та внесенням пропозицій. На це робоча група має час до наступного засідання, що відбудеться за тиждень.

?Шановні жителі громади! Просимо всіх, хто небайдужий до долі громади, долучатися до визначення пріорітетних напрямків розвитку нашої території та її головних проблем. Для цього вам потрібно пройти опитування за посиланням:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних