A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Сьогодні Котелевський селищний голова Тетяна Корост привітала із Днем ветерана колектив Народного аматорського хору «Осінні барви».

Дата: 03.10.2021 14:19
Кількість переглядів: 1323

Фото без опису

ЗАВЖДИ МОЛОДІ ДУШЕЮ
Сьогодні Котелевський селищний голова Тетяна Корост привітала із Днем ветерана колектив Народного аматорського хору «Осінні барви».
Цього сонячного осіннього дня ветерани разом із своїм художнім керівником Валентиною Шевченко зібралися у мальовничому куточку, знаному в Котельві як «Острів кохання». Такі зустрічі в дружньому колі для колективу є традиційними. Вони часто збираються тут, щоб поспілкуватися, згадати минуле, поговорити про насущне, звичайно, не обходиться без спільного виконання улюблених пісень.
Тетяна Михайлівна завітала до «Осінніх барв» разом із своїм заступником Ольгою Саєнко і, як завжди, не з пустими руками, привезла до їхнього щедрого столу багато смачних гостинців.
В такій затишній атмосфері обговорили стан справ у громаді. Питань у ветеранів виникало чимало. Особливо вони цікавилися змінами, які щодня бачать у селищі. Йшлося про ремонти й реконструкцію шкіл та селищного готелю, благоустрій Котельви, тощо.
Тетяна Михайлівна подякувала колективу за оптимізм і жагу до життя, якими вони заряджають усіх оточуючих, за бажання бути суспільно корисними, за те, що вони є гідним прикладом для молоді. Вона побажала ветеранам міцного здоров’я та якомога довше залишатись в строю, а ще наголосила, що двері селищної ради завжди відкриті для них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних