A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ!

Дата: 30.09.2021 15:50
Кількість переглядів: 1422

ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ!

30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято доброти та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це день поваги до усиновителів, опікунів, прийомних батьків – всіх, хто відкрив дитині своє серце, розділив з нею свою любов і душевне тепло, хто дав дитині - сироті чи дитині, позбавленій батьківського піклування, щастя мати родину!

У Котельві сьогодні організували сімейне свято, щоб вкотре висловити слова вдячності родинам громади, які взяли на себе відповідальність за дітей із такою нелегкою долею.

Щирі вітання і слова подяки їм адресували заступник голови Полтавської облдержадміністрації Катерина Рижиченко і Котелевський селищний голова Тетяна Корост, начальник служби дітей облдержадміністрації Ірина Фоменко, батько-вихователь прийомної сім’ї Борис Рибаков і батько-опікун Андрій Книжник.

Свято видалося веселим і зворушливим: із подарунками від Полтавської облдержадміністрації та Котелевської селищної ради, святково накритим столом із солодощами від голови громади, музичними вітаннями та розвагами від творчих колективів будинку культури "Скіфія".

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Бажаємо, щоб у кожній із цих родин назавжди поселилося міцне здоров’я, щастя, добробут та благополуччя, а посмішки дітей щодня наповнювали домівки радістю, теплом і впевненістю у завтрашньому дні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.