A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ЦЬОГО РОКУ У КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ ОЗДОРОВЛЕНО 609 ДІТЕЙ

Дата: 24.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 1146

Фото без опису

ЦЬОГО РОКУ У КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ ОЗДОРОВЛЕНО 609 ДІТЕЙ- 40% від загальної кількості школярів.

Про це вчора на сесії проінформувала заступник селищного голови Ольга Саєнко.

Літнє оздоровлення та відпочинок дітей здійснюється вході реалізації Програми оздоровлення та відпочинку дітей Котелевської селищної ради на 2021 - 2023 роки. Для цього залучаються кошти державного, обласного і місцевого бюджетів.

????У 2021 році за рахунок держбюджету 3 дитини пільгових категорій відпочили у Міжнародному дитячому центрі «Артек», 3 - в УДЦ «Молода гвардія» та 1 дитина - у ДОЗ «Артек – Прикарпаття» .

????14 дітей оздоровлено за обласні кошти у таборах «Еколог», «Горизонт», «Ерудит» та дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський». У 2021 році на відшкодування вартості путівок із обласного бюджету використано 108 416 грн., із селищного бюджету – 229 694 грн..

????Частковим відшкодуванням вартості путівки у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, які діють на території Полтавської області, у громаді скористалися 55 дітей.

????Особлива увага приділялася оздоровленню дітей пільгових категорій. Цьогоріч оздоровлено 50 дітей, зокрема, 12 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, оздоровилися безкоштовно за рахунок коштів селищного бюджету.

????Влітку гостинно приймали дітей громади і пришкільні табори. На базі закладів загальної середньої освіти працювали 7 таборів з денним перебуванням та 1 табір праці і відпочинку з денним перебуванням. Крім того, на березі річки Ворскла діяв дитячий туристичний табір із цілодобовим перебуванням. На їх діяльність із селищного бюджету виділено 273 355 грн.

????З 1 червня по 31 серпня за кошти селищного бюджету оздоровлено 523 дітей дошкільних закладів громади. Окрім того, для дошкільнят розробили спеціальне вітамінне меню, збільшивши в ньому кількість фруктів і овочів та добавивши вітамінний сніданок.

ЗДОРОВ’Я НАШИХ ДІТЕЙ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних