A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ДЕНЬ СЕЛИЩА - ЦЕ ЩЕ ОДНА МОЖЛИВІСТЬ ЗІЗНАТИСЯ В ЛЮБОВІ ДО РІДНОГО КРАЮ, ЗГАДАТИ, ЗА ЩО МИ ЙОГО ЦІНУЄМО ТА ПИШАЄМОСЯ НИМ.

Дата: 13.09.2021 11:58
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

ДЕНЬ СЕЛИЩА - ЦЕ ЩЕ ОДНА МОЖЛИВІСТЬ ЗІЗНАТИСЯ В ЛЮБОВІ ДО РІДНОГО КРАЮ, ЗГАДАТИ, ЗА ЩО МИ ЙОГО ЦІНУЄМО ТА ПИШАЄМОСЯ НИМ. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата котелевська земля, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців.

Майбутнє нашої громади залежить від кожного з нас. Разом ми дбаємо про її благоустрій, робимо будинки затишними, двори - доглянутими, вулиці - зеленими та квітучими. Та основу, фундамент для розвитку закладають трударі, які наповнюють селищний бюджет, турбуються про громаду і щоб у нас був «хліб і до хліба».

Особливої вдячності заслуговують сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, приватні підприємства, що з дня в день формують добробут нашої громади і дбають про продовольчу безпеку держави. Саме вони під час Дня Котельви у «Гостинних садибах» щедро презентували плоди своєї праці, пригощали українськими стравами і запашною випічкою, приготовленими із продуктів власного виробництва. Справжнє свято для земляків створили: ТОВ «Агрофірма «Маяк» (Вячеслав Прийма), ДП «Торговий дім «Маяк» (Олександр Афанасьєв), СВК «Батьківщина» (Сергій Гришко), СТОВ «Скіф» (Олексій Бовдир ), СК «Дружба» (Іван Гнилосир), СТОВ «Промінь» (Тетяна Прихода), ФГ «Еко-Маяк» (Олег Федюн), ФГ «Мир» (Володимир Бурковський), ресторан «Котельва» (Людмила Дубина), ресторан «Сапфір» (Віктор Горьовий).

Окрасою та символом локації «Котелевщина смакує!» став справжній витвір мистецтва - 50-кілограмовий диво-коровай від Агрофірми «Маяк». Пекарі підійшли до справи творчо, оригінально прикрасили його надзвичайної краси квітами. З одного боку око милували червоні маки, з іншої – ромашки, незабудки та соняхи. Маяківський коровай видався не лише гарним, але й дуже смачним. Це можуть підтвердити всі, кому дістався запашний шматок.

Освітяни презентували котелевцям корисне і збалансоване нове дитяче меню. Страви, які вже із вересня подають в шкільних їдальнях, на святі скуштували всі охочі в гостині «Дітям Котелевської громади – нове харчування». Майбутні кухарі з ПТУ-54 пригощали односельчан та гостей своєю смачною випічкою.

Цього року започатковано кулінарний бренд – Котелевський капусняк з лохиною та райськими яблуками, який майстерно та з душею приготувала Лариса Зубашенко - відома в Котельві господиня і кухар.

Будь-яка справа, яка робиться спільно - приречена на успіх ! Саме завдяки спільним зусиллям працівників культури і творчих колективів, аматорів народного мистецтва і юних художників, спортсменів і приватних підприємців вдалося успішно реалізувати сценарій свята, а медики, поліцейські та пожежники допомогли забезпечити правопорядок, спокій і безпеку учасників заходу.

Особливий для Котельви день цього року ми святкували вже на оновленій центральній площі. Хоча ремонт її ще повністю не закінчений і буде продовжуватися, великий об’єм робіт вже зроблено завдяки фінансовій підтримці нашого багаторічного соціального партнера ГПУ «Полтавагазвидобування», команді проєктантів і будівельників, працівників Будинку культури «Скіфія» та комбінату комунальних підприємств.

Бажаємо, щоб з кожним роком наше селище, як і вся Котелевська громада, розквітали і ставали гарнішими, щоб краще жилося їх мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашої громади завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних