A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

З нагоди 30-річчя Незалежності України 23волонтера пробації з 22 областей України та 72 працівника органів пробації відзначено Подяками Державної установи «Центр пробації»

Дата: 20.08.2021 09:02
Кількість переглядів: 448

З нагоди 30-річчя Незалежності України 23 волонтера пробації з 22 областей України та 72 працівника органів пробації відзначено Подяками Державної установи «Центр пробації».

 

Все частіше руку допомоги клієнтам пробації готові простягнути небайдужі громадяни, які стають волонтерами пробації. Наразі 80% підрозділів пробації співпрацюють із 935 волонтерами пробації, які долучаються до проведення соціально-виховних і наглядових заходів, надають правопорушникам психологічні та юридичні консультації, допомагають їм пройти реабілітацію від залежностей, відновити документи, отримати соціальну допомогу чи просто організовують гуманітарну допомогу.

З нагоди Дня Незалежності України правами директора Державної установи «Центр пробації» заохочено 23 волонтера пробації, які допомогли десяткам клієнтів пробації не просто повернутися до правослухняного життя, а стати щасливішими та корисними своїй громаді й державі.

  • Серед нагороджених – юристи і психологи, священослужителі, керівники і представники громадських та благодійних організацій, агент з нерухомості та мотиваційний спікер, приватний підприємець у сфері надання автопослуг і колишній військовий, пенсіонер і представник молодіжного руху, кандидат юридичних наук, викладач Острозької академії та медсестра.
  • Від Полтавської області було визначено для відзначення кандидатуру Вадима Корольчука, який співпрацює із Котелевським районним сектором пробації
  • 20 серпня 2021 року під час  урочистого івенту до Дня Незалежності України  у філії Державної установи «Центр пробації» у Полтавській області начальнику Котелевського сектору пробації Олені Безсмертній передано  Подяку Вадиму Корольчуку для вручення . 
  •  
  • Щиро вітаємо нашого волонтера із високою відзнакою! Дякуємо волонтеру пробації за співробітництво! Бажаємо миру й злагоди, успіхів та побільше щасливих усмішок від вдячних людей, яким Ви допомогли стати гордими і незалежними громадянами України!
  • Цього ж дня відзначено Подякою Полтавської обласної ради і Олену Безсмертну за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових оьбов’язків та з нагоди Дня Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.